28. Mars

 

Dagens lesevers: Johannes 21

 

Miraklenes dag har kommet – Det er tid for fest!

 

Påsken er her, og denne dagen er en dag for å feire! Vi feirer at Jesus har vunnet seier over synd og dødens makt. Vi feirer med jubelrop, dans og glede! Det er iallefall om vi vil feire slik som bibelen lærer oss å tilbe Gud. Dette er ikke en dag der vi tenker ”uff det var så trist at Jesus måtte gjennom døden for meg”.

Nei i dag er dagen vi feirer det som han vant for oss. Mirakeldagen har kommet! Graven er tom! Jesus lever nå i ære og i prakt, evig er døden underlagt! Vi har grunn til å feire og vi skal ikke holde tilbake. Ikke tillat denne dagen å gå forbi deg uten at du samles med andre troende og feirer det Jesus har vunnet for deg. Om det er en dag i løpet av året at vi skal ha en fest i kirken så er det påskegudstjenesten!

For på grunn av det Jesus har gjort for oss, kan vi nå leve fri! Så om du er på hytta, det er nå på tide at du pakker tingene dine i bilen å kjører så fort som mulig tilbake til din menighet. Du kan ikke går glipp av denne mulighet til å feire Jesus sammen med din utvidede familie! Mens du sitter i bilen på vei ned fra hytta kan du godt høre på dagens skriftsted, Johannes 22. Jeg synes det er interessant at Johannes velger å avslutte sin bok med en gjenfortelling av det han opplevde ved Genesaretsjøen (Tiberiassjøen er det vi kaller for Genesaretsjøen i dag.)

Jeg liker å kalle dette stedet for miraklenes sjø. Det var på denne ”sjøen” Jesus gikk på vannet, han stilnet stormen og to ganger opplevde disiplene en mirakel fangst med fisk.

Denne dagen skjer det også noe i Peter sitt liv som vil forandre han for alltid! Han får erfare mirakelet av tilgivelse som Jesus vant på korset. Etter å ha fornektet Jesus tre ganger før korsfestelse får han nå en ny mulighet til å bekjenne sin kjærlighet til Jesus. Jesus gir han ikke bare en ny sjanse men han bekrefter det kall Peter har til å lede hans nye rike her på jord, Kirken. Vår Gud er en Gud som er fult av nåde, kjærlighet og tilgivelse. Ta i mot og feire dette i dag!

Vårt håp er at gjennom de siste 30 dagene sammen med oss, du har fått en ny lidenskap til å lese Guds ord og bruke tid sammen med din Frelser. La dette nå være en start på en livsgivende vane i din vandring med Gud. Det finnes mange gode leseplaner på bibel appen youversion eller på bible.com. Bruke tid i dag til å bli med på en ny lese plan som hjelper deg videre i din vandring med Jesus.

 

Husk i dag er en dag til å feire!! Jesus lever, han har overvunnet døden og syndens makt! Celebrate!!

 

Much love

 

Adrian Westbrook