Her finner du taler fra våre søndagsgudstjenester og utvalgte konferanser. Det er også mulig å abonnere på podcast i iTunes, ved å søke på «Agapekirka Ålesund». (Android kommer.)

 

Vi ærer Kristus & bygger Hans kirke med integretet

Adrian fortsetter sin serie rundt Agapekoden, våre verdier. I dag tar han for seg punktet «Vi ærer Kristus og bygger Hans kirke med integretet. Vi «tillater» ikkje perfekte mennesker i kirka vår, men ønsker å leve slik Gud vil. Og når vi feiler så vil vi være åpne og ærlige om det. En ransakende tale som vil utfordre og velsigne deg. Fra søndag 23. april.

The World vs God - Noemi Kalvø

Noemi speaks this sunday from Romans 12:2-3. God wants us to not be comformed to the world, but fix out attention on God and His perspective. The world wants us to be copies, but Gud wants us to be His original. We need the church in this battle, people around us that help us when we are weak. From our English speaking service, 26th March 2017.

Vi er generøs i holdning og handling - Adrian Westbrook

Adrian forsetter serien Dette er Agapekirken hvor vi går igjennom hva som kjennetegner oss som en kirke. I dag tar han for seg det fjerde punktet i Agapekoden, våre verdier. Dagens punkt er «Vi er generøs i holdning og handling. Vi som kirke har en mulighet til å gi av vår tid og resurser – alt til Guds ære. Fra Søndag 19. Februar 2017

Jesus er grunnlaget for vår eksistens - Adrian Westbrook

Adrian forsetter serien «Dette er Agapekirka» med det første punktet i våre verdier som vi har valgt å kalle AgapeKoden. Første punktet er: Jesus er grunnlaget for vår eksistens. Vi ser at uten Jesus i sentrum, som hovedhjørnesteinen, kan ikke kirken bli det som den er ment til å være. Fra Søndag 5. februar kl 11.00