6520dab516587c2373128d507d8398db

Sommeren er forbundet med mange ting, som sol og varme, for meg er sommer en anledning til å sette sammen en leseliste for dager på stranden eller på fjellet. Det er ikke alltid god tid i hverdagen til lesing og derfor er sommeren en mulighet for meg og også for deg å lese noen bøker som kan være godt for både sjel og sinn. Jeg skal lese en del bøker i sommer og skal gi deg tre anbefalinger som kanske du kan investere i.

1. Spirit-filled church
Boken “The Spirit filled church” er en strålende bok skrevet av lederen for bevegelsen “New frontiers.” Boken er lettlest, inspirerende og utfrodrende. Den berører mange sider med kirkens åndsliv og livet med Den Hellige Ånd. For å nevne noen finnes det kapitler om dåp i den Hellige ånd, tegn og under i kirken, tilbedelse, bønn i kirken, åndsfylt lederskap og mye mer. Jeg satte stor pris på og lese den og tror du også vil gjøre det.
2.Jesus + noting = everything
Tullian Tchividjian er en forfatter som har betydd mye for meg de siste 18 måneder. Barnebarnet til vår tids største evangelist Billy Graham, han har skrevet noen fantastiske bøker om Guds nåde. Noen bøker kan virkelig forandre ditt liv og denne har kraften til det. Tullian åpner ordet om Guds nåde på en måte som får ditt hjerte til å synge og Jesus og hans verk til å bli stor. Han er personlig og deler sin egen troshistorie, samtidig som han er pastor og teolog og gir lys rundt det mest sentrale i troen vår. Tullian har skrevet mange bøker men det er absolutt å anbefale å begynne med denne.
6520dab516587c2373128d507d8398db
3. Knowing God av J.I.Packer.
Alle disse bøker har jeg lest før men hadde lyst å lese igjen alle disse. Denne boken fikk jeg som en gave to uker etter at jeg kom til tro på Jesus. Jeg fant den igjen i loftstua dagen før jeg reiste til Kristiansand. Jeg gikk rett bort drog den ut fra hylla og la den i bagasjen. Knowing God er en klassiker. Boken er nesten som en andaktsbok fordi den maler klart for deg hvem Gud er, hans karakter, hans gjerninger og vesen. Det bringer deg igjen og igjen til tilbedelse samtidig som det er skrevet av en våres tid viktigste teologer og pastor. Denne boken hjelper oss å løfte våre øyner, dette tregner jeg i en tid som er preget av å være selvsentrert, men jeg ønske å leve Gud sentrert.
Er du hungrig etter Gud, kjøp denne.
5b4360de431fb6a4d51cc6dec7e24be3
God lesing.
Mark

Source: Mark Wootton Blog

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment